Category Archives: Mood-Booster

Stylish Blogger…what? Award??

Straight to the point, I don’t understand why I got this award.

Have I ever post picture of myself wearing stylist outfit? No.

Have  I ever post something that related with stylist thing? Err, I think no.

Is my blog theme is being categorized as ‘stylist’? No.

Or is it my header? No. But no doubt the person in my blog header is TOTALLY a stylist person. Yoochun-ah~ xD

Oh gue ngerti, gue dapet award ini karena hape gue pake stylist kan? Eh itu sih stylus yaaa. Garing lo haps.. =_=

Trus kenapa dong ya?

 

Aaaa nado molla~ Maybe I was just lucky. kekeke.

So here is what I supposed to do after I got the award..

 

1. Thank And Link To The Person Who Awarded Me This Award

Thanks ya Fariz udah ngasi award ini buat gue.. *nangis terharu* tanpa lo, hari ini pasti gue ngga bakal ngepost apa2an emang dasarnya aja sih gue males. Pokoknya riz, tengkyu ye. Salam gaul! *nyedot ingus*

 

2. Share 8 Things About My Self

1. Who is myself? Oh you. Hello. My name is Hapsari. Nice to meet you..

2. I’m pointless like a white crayon. Some called me freak, some others called me random, and there’s some else called me nerd.

3. I’m going to attend #BBLive on March 19 to watch 2PM LIVE, with my big extended family of KoreanLovers Skype Team plus my lovely bestie, Yusri, plus my nephews, Mbak Santi and Cynthia. Would be a BLAST! 2PM MAMEN!!! X’D

4. I’m going to attend JYJ concert in Sentul on April 9. I’M GOING TO MEET THE PERSON ON MY BLOG HEADER!! I’M SUPER DUPER STOKED!! Wish me luck! XD

5. I’m going on 18 this April. I’m afraid of ‘birthday’ btw. :(

6. I want to type in Bahasa now, but I won’t improve my english skill if I don’t type in english.

7. Some think 7 is a magical number. For me, I don’t care. I love 1.

 

3. Pay it forward to 8 other bloggers you like

Pay? Pay?? Bayar??? Aish mak, gue ga punya uang. *pura2 bego*

Oh, since this is a stylist blogger award, I would give this Stylist Blogger Award to:

1. At Second Street

2. Hijab Scarft

3. Diana Rikasari

4. Design*Sponge

5. desiretoinspire.net

6. Smitten Kitchen

7. Department of Interior.

8. Habitually Chic®

Well, please forgive me for not giving this award to a proper blogger. Even tho it’s a website, it still a blog, rite? kekeke :D

Btw, those all are blogs that I usually visit at least 3 times per week.. xD

 

4. Contact those blogger and tell them about their awards.

Uwaaaa.. So I must go to their website now and tell them? OK, then.

 

aish, I’m done. I hope you love them as much as I do..

And thank you once more for the award..

 

Much Love,

-Happu.

First thing in 2011~

I proudly want to announce the things I do for the first time in this early 2011. :D

  1. Naik motor sendiri. Jauh pula. Trus boncengin Qurban. Dari sore sampe malem. W O W bgt deh. Rumah gue – Rumah Cindy – Mutiara Bunda (jemput Qurban) – Rumah Ganita – Mutiara Bunda (nganter Qurban) – Rumah gue. Walo dimarahin karena ngga ngangkat telpon dari bapa & ibu *Serius bu, pak, kalo pake helm itu jadi budeg bgt.* gue seneng karena akhirnya, untuk pertama kali nya, gue mengendarai motor sendiri dgn jarak yg jauh.
  2. Ngisi bensin sendiri untuk pertama kali nya. Yes, gue emang norak. Bodo amat.
  3. Dateng acara sweet seventeen temen. I’m soooo awkward.
  4. Untuk pertama kali nya gue pake kaos Don’t Stop Can’t Stop yg tulisannya bling bling gitu. Malem-malem pulaaa. huhuuuuy acik acik. I’ll post the photo soon! :p
  5. Making my own bracelet. Pake benang wool dan kancing. Hohoho. I’ll try sewing next time! It’s addictive! XD
  6. Nyelesain baca e-book berbahasa inggris yg halaman nya lebih dari 100 lembar dgn kemampuan berbahasa inggris yg bisa disetarakan dgn ikan mas koki asli kelahiran england sana. /halah
  7. Sadar bahwa pas tante Ani dan beberapa orang lainnya nyuruh “Nafas dari hidung, keluarin dari mulut” itu maksudnya bukan “nafas dari hidung, trus tiup dari mulut” tapi maksudnya adalah kaya menghela nafas aka sighing (tapi ngga keluar udara dari hidung). Ironis, selama 17 taun ini, baru kemarin saya sadar akan hal ini.
  8. Nangis nonton Click padahal cuman nonton bagian akhirnya doang. (dan padahal gue ngga begitu ngerti awal ceritanya. toh ini pertama kali nya gue nonton Click)
  9. Bikin list beginian. :P

***

Dan ini 9 hal yg harus sudah saya lakukan di tahun 2011 ini:

  1. Makan lebih banyak sayur. Harus merambah ke dunia bawang-bawangan juga.
  2. Masuk STAN. Keterima di ITB dan Binus. Amin ya Allah.
  3. Mendapat NEM yg memuaskan hati. Tanpa nyontek paling utama. Amin ya Allah.
  4. Memegang dgn erat motto “LUPA adalah SALAH. TIDUR adalah PENYESALAN. dan KETIDURAN adalah DOSA” di sekolah dan kuliah.
  5. Kembali berorganisasi.
  6. Cosplay lagi. (harus ke bunka UI lagi) Amin.
  7. Belajar ngejahit & ngerajut.
  8. Bikin baju imut buat Nana, Nini, Sita, Tika.
  9. Travelling. (Green Canyon wait for me yawwww~) :D

Mudah2an dapat terealisasikan dgn maksimal. Amin.

***

Disahkan tanggal 10 Januari 2011 oleh Happu. Dan akan dilaksanakan dgn sungguh2.

Do’akan saya ya kawan-kawan~ :D Makasih~ :D

 

Much Love,

-Happu.

College Saga!

My brother showed me these ridiculous video. Funny. And Brilliant! I wonder how they edit these “RPG” video. LOL

It’s only 4 episodes. I’m too lazy to search it on youtube, so I’ll just give you the link to Indowebster which is where I watched it. Oh btw,  you can download it as well. For Indonesian, you have to be happy, it’s Indonesia’s server! Yeay! XD

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

Watch it! And you’ll know why I post this! LOL. This is super daebak!! XDD (Although I kinda dislike the fourth episode. But overall, the theme is unique and this is super DAEBAK!! GO WATCH IT NOW!!!)

Much Love,

-Happu

p.s: CollegeHumor should make another College Saga! Would be daebak too! XD